كيلو ونصف فرخة
-2 بصل
- عصير طماطم
- 1فلفل اخضر
- فلفل اسود
-شطة
- بهار لحمة
- كيلو بطاطس
الطريقة:ش
نغسل الفراخ جيدا ثم نقوم بتقطيع الفراخ الى 4 اجزاء ونبشر بصلة كبيرة واضافة البهارات والملح والفلفل والشطة اليها ونتبل بها الفراخ جيدا ثم نتركها لمدة ربع ساعة
ثم نحضر صينية فرن ونضع فيها بطاطس مقطع حلقات سميكة ونقطع بصلة شرائح وفلفل اخضر شرائح ونضيف اليها البهارات والملح والفلفل والشطة ويضاف اليها من 3 الى 4 فصوص ثوم مقطع حلقات صغيرة ويقلب الخليط مع بعض ثم نضع الفراخ المتبلة ويضرب فى الخلاط كوب ماء مع نصف كيلو طماطم ثم نضع عصير الطماطم على الوجة ثم نضع ملعقة سمنة على الوجة ثم تاخذ غلوة على النارثم تدخل فى الفرن
وبالهنا واشفاء
-2 بصل
- عصير طماطم
- 1فلفل اخضر
- فلفل اسود
-شطة
- بهار لحمة
- كيلو بطاطس
الطريقة:ش
نغسل الفراخ جيدا ثم نقوم بتقطيع الفراخ الى 4 اجزاء ونبشر بصلة كبيرة واضافة البهارات والملح والفلفل والشطة اليها ونتبل بها الفراخ جيدا ثم نتركها لمدة ربع ساعة
ثم نحضر صينية فرن ونضع فيها بطاطس مقطع حلقات سميكة ونقطع بصلة شرائح وفلفل اخضر شرائح ونضيف اليها البهارات والملح والفلفل والشطة ويضاف اليها من 3 الى 4 فصوص ثوم مقطع حلقات صغيرة ويقلب الخليط مع بعض ثم نضع الفراخ المتبلة ويضرب فى الخلاط كوب ماء مع نصف كيلو طماطم ثم نضع عصير الطماطم على الوجة ثم نضع ملعقة سمنة على الوجة ثم تاخذ غلوة على النارثم تدخل فى الفرن
وبالهنا واشفاء
الإثنين مارس 19, 2012 1:31 pm من طرف Admin
» الاهلى فى ورطه بسبب التاجيلات
الخميس ديسمبر 22, 2011 1:38 am من طرف من اجل الدروتين
» &حب حزين&عجز وانكسار&
الأربعاء ديسمبر 21, 2011 11:57 am من طرف mohammed
» قصيده عن جرح المشاعر...قويه
الأربعاء ديسمبر 21, 2011 6:25 am من طرف *سكون الجرح*
» من هو افضل عضو في النقاش
الثلاثاء ديسمبر 20, 2011 11:04 pm من طرف من اجل الدروتين
» شباب الدروتين اصبح فى خبر كان
الثلاثاء ديسمبر 20, 2011 10:48 pm من طرف عاشقة الحياه
» عاجل لكل وحده في حهازها كاميرا
السبت ديسمبر 17, 2011 2:19 pm من طرف Admin
» سألتني ...؟؟؟
الجمعة ديسمبر 16, 2011 10:44 am من طرف *سكون الجرح*
» لاتنصدم..!!
الجمعة ديسمبر 16, 2011 10:36 am من طرف *سكون الجرح*
» الى مدير المنتدى المحترم
الجمعة ديسمبر 16, 2011 10:28 am من طرف *سكون الجرح*